Ettermiddagsøkt på Fremo

Jobber for tiden to dager i Klæbu, og i går hadde jeg hundene i bilen og dro rett på trening etter jobb. Gikk en tur i skogen før vi startet. Fikk en ide av svenske venner av Annica og vi balanserte en hel del på stubber og trær. Fin oppvarming ble det også. Saga var rimelig lav ettersom det var mye skudd på Fremo i helgen. Hun fikk en runde hvor hun fikk brukt sine småe grå.

Jeg fortsatte litt på dobbelt boks hvor jeg fikk fikset litt på fremfor bytte. I tillegg så trente jeg samme bytte, men på andre steder og vi begynner å bli mye mer samstemt. Tok også fire 12-pinners slalom med hinder foran. Føltes ut som jeg utfordret skjebnen, men hun fikk til alle fire. Introduserte bakombytte, den eneste treningen jeg har gjort tidligere var å tørr trene mens hunden var i en sitt, gå bak og kalle inn når hunden snur hodet. Selvet bytte var kjempe fint, men jeg synes kanskje at svingen var litt stor. Så Annica og jeg hadde en liten samtale om akkurat det. For å få et krapt bytte må man deakselere samtidig, mens når man har et slakt bakombytte så holder man heller den gjevne farten. Kjørte hun over ett hopp hinder også over mønet og linjen ble veldig fin.

Felt treningen så fikk jeg hun til å feil, og det var faktisk noen økter siden. Skal fortsatt kjøre masse fart. Hun springer forbi meg underveis, men kunne gått hatt litt mer fart på nedfeltet. Må nok minne meg selvpå å kjøre hun litt til skål innimellom. Ellers så tok vi sving og et hopphinder, og atferden satt fortsatt fint. Vippa så spratt hun av ved første repitisjon, så her må jeg nok mengde trenene litt igjen. Dessverre så hadde vi litt negativ effekt på hverandre Kristin og jeg i helgen. Ingen av oss hadde lyst til å kjøre vippe. Så tenkte jeg at skal vi bli start klar så må vi vell gjøre et forsøk. Har også tenkt å være med på intern konkurransen til Nidaros på mandag. Trenger virkelig konkurranse treningen. Så får vi se hvor mange hinder vi ender på.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s