Intern konkurranse

I år er vi så heldig at vi får delta på internkonkuransene til Nidaros. Vi var fire stk fra Gauldal. Kjente at jeg fikk opp nervøsiteten og stresset, så det var virkelig reel konkurranse trening.

Agility banen var en bane uten sånn kjempe mye handling, men med tanke på at Bella har gått en gang en bane med 12 hinder så var ikke forventningene store. Feltene satt fint, men vippa ble et kognetivt sjokk hvor hun hoppet av i lufta. Det skal vi trene mer på, og slik at vi får diskriminterte de med kommando. Har trent veldig mye bom så det kom nok som et sjokk. Lurer på om jeg i en fase nå skal kjøre masse på trygghet og at man må være med helt til enden før den lander. For så å kjøre musematte i enden slik at jeg kan feilen hun hvis hun ikke kommer helt på enden. Mulig det er litt langt frem, men en kombinasjon mellom disse to, burde bli bra.

Ellers så må jeg trene på bakom bytter og jeg trenger hjelp til belønning under slalom, da hun kikker for mye på meg når jeg går ved siden av. Jeg har trent alt for lenge på selvstendighet, så når jeg da kommer må hun følge veldig med på hva jeg gjør. Ellers så var hun nok litt uvant med å springe i vått gress , men tok situasjonen med god attitude og var virkelig gøy å gå med.

I hopp løpet så var jeg litt sen ut med fremforbytte, jeg er for feig, stoler for lite på hunden. I tillegg så var jeg for feig så jeg tok ikke bakbytte bak pølsen, her er det nok litt Bender tendenser i hodet mitt. Hun gikk ut i ag-løpet….. Ja ja vi kom oss inn i tunnelen og slalomen tok hun riktig. I tillegg var jeg litt treg og gav litt sen beskjed om at vi skulle snu så da ble hun litt sint også var det bare å gi gass for da var all forsiktighet over og det gikk i rasende fart. Skikkelig artig med en hund som er PÅ hele løpet. Begrensningen blir bare tid man har til å trene.

Denne uke blir det veldig lite da jeg har en del overtid. Skal få tatt litt før kurs på torsdag, også får vi se hva vi kan få til i helgen. Times turer vil det bli, for Bender er hjemme på perm denne uka, så da er det greit å få brukt litt energi.

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Intern konkurranse

  1. Ellen sier:

    Gleder meg til å se dere in action 🙂

  2. skjolberg sier:

    Takk det samme du 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s