Trenings tørke

Med mye jobb og sykdom så kommer hundetrening i bakerste rekker. Noe trening på tur og på stuegulvet er det blitt, men det har vært lite systematisk trening. 

Etter litt oppfriskning fra nettkurset til Nolimitedobidience så har jeg trent å springe rett frem til leke. Har gjort dette på tur en del, men har ikke brydd meg så mye om at hun skal springe spor rett. Farten og intensiteten er det ingenting å si på. Kjørte konsekvent fra begge sider annen hver. Ble ingen bra og avbrøt når det ble skjevt og hun ikke hadde foksert på leken, fordi hun ikke så den så godt. Tok 5 repetisjoner og avsluttet med en uten leke lagt ut, sa stå før der leken lå. Den var veldig veldig bra, det var minimal 365 °c. Planen er å fortsette på det også skal jeg ta litt sikt/fokus på leke ved siden av. Sånn at hun kan låse seg mer på ett punkt. 

Kjørte i tillegg en del baklengs marsj og er fornøyd med noe av repetisjonene, men med leke som belønning, så blir hun for høy i intensitet og hører ikke på kommando. Får trent mye på lek og oppfør dæ!!! Gikk tom for godbiter og veldig vanskelig å gi seg med trening. 

Det gav mer smak med en kveldsøkt👍

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s